• PRO TV
  • Colegul lui Smiley de la HaHaHa Production, producatorul Serban Cazan, inclus in topul Forbes "30 sub 30"

Colegul lui Smiley de la HaHaHa Production, producatorul Serban Cazan, inclus in topul Forbes "30 sub 30"

Colegul lui Smiley de la HaHaHa Production, producatorul Serban Cazan, inclus in topul Forbes "30 sub 30"

Producatorul HaHaHa Production, Serban Cazan, a fost inclus in Topul Forbes Romania „30 sub 30”, editia 2017. Forbes „30 sub 30” este un proiect care radiografiaza mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori si ii aduce in prim-plan pe cei care au reusit sa obtina performante profesionale de exceptie.

E o onoare imensa sa ma aflu in acest top, langa atatia oameni speciali si frumosi! Multumesc, Forbes Romania!”, a spus Serban Cazan.

Alaturi de Serban Cazan apar nume importante din domenii precum: business, sport, arta, muzica sau IT. Gimnasta Catalina Ponor, actrita Diana Cavallioti, Matei Dima aka BRomania sunt doar cativa dintre oamenii de succes aflati in Topul Forbes.

Producator de succes, Serban Cazan, este cel care leaga energiile intre productie si artisti si se asigura ca fiecare proiect are parte de o idee de plecare buna. Desi este si „omul cu responsabilitatile”, care livreaza intotdeauna la termen si care isi incepe treaba de dimineata, Serban se ocupa de creatie, pentru ca ideile bune ii vin tot timpul – in drum spre studio, acasa, in vacanta.

A lucrat cu foarte multi artisti importanti din Romania: Smiley, Feli, Andra, Loredana,  Nicole Cherry, Alex Velea, Anda Adam, Randi, Antonia, Corina si nu numai. Si-a pus amprenta pe hit-uri precum: Smiley - „Acasa”, Andra - „Iubirea schimba tot”, Andra - „Floare de nu-ma-uita” (feat. Dorian), Feli - „Cine te crezi?”,  Feli - „Creioane colorate”,  Nicole Cherry - „Vara mea” sau Alex Velea - „Din vina ta”.

Pe 24 aprilie, a primit si premiul pentru „Cel mai bun compozitor/producator”, alaturi de Smiley, in cadrul Premiilor Muzicale Radio Romania.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni