ß
Ti s-a intamplat sa vrei sa tai o felie de paine, dar sa ti se rupa sau faramiteze? Ai dat vina pe cutit? De fapt, tehnica folosita e vinovata de acest "esec".
Pentru a le usura viata gospodinelor (si nu numai) cei de la BrightSide au realizat un material video prin care arata cum ar trebui sa procedam in anumite situatii care au legatura cu gastronomia si arta culinara pentru a ne simplifica viata.
De exemplu, pentru a obtine felii de paine perfecte, ei ne sfatuiesc sa intoarcem painea si sa o taie dinspre fund pentru a evita faramitarea.
Daca vrem sa nu mai ramanem cu zahar in pliculetul pe care il adaugam la cafea, indicat e sa-l rupem de la mijloc, nu din capat. In acest fel, tot continutul va ajunge in ceasca din prima.
Nici felul in care tindem sa punem suc sau lapte in pahar nu e corect. Pentru a evita varsarea lichidului, gura cutiei trebuie sa fie indreptata spre noi, nu spre recipientul in care vrem sa ajunga.
Pentru mai multe astfel de trucuri utile, urmareste materialul video de mai jos:
Gallery