Citeste mai mult despre:
Gossip,
Incepand cu 13 februarie, luni si marti, de la 20:30, MasterChef, cel mai urmarit show culinar, este gata sa dea startul competitiei pentru bucatarii amatori, care isi doresc sa puna in practica creativitatea, tehnica si pasiunea pentru a obtine cel mai ravnit sort din Romania.
Ingredientele noului sezon sunt simple: un prezentator carismatic, Razvan Fodor, un juriu de excelenta care reuneste expertiza a trei profesionisti din domenii complementare, compus din Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu, multi concurenti talentati, o serie de dueluri incarcate de tensiune si emotie, provocari extraordinare – totul pentru a duce experienta MasterChef la urmatorul nivel.
Pentru realizarea acestui nou sezon, echipa de productie a fost formata din peste 100 de profesionisti, care au strabatut mii de kilometri prin tara si au pus la cale probe inedite. Pe intreaga perioada de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne si produse din carne, 1.000 kilograme de peste si fructe de mare, 10.000 kilograme legume si fructe, 800 kilograme de branzeturi si lactate, dar si 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, faina, zahar, paste fainoase, ulei, otet, condimente si arome). Camara MasterChef a gazduit ingrediente, condimente si arome specifice tuturor zonelor culinare ale lumii, pentru a le oferi concurentilor oportunitatea de a pune in practica cele mai creative idei.
MasterChef este drumul spectaculos de la amator la profesionist, pe care cei care au reusit sa impresioneze juriul si sa castige sortul mult dorit il parcurg sub atenta supraveghere a celor trei jurati.