• PRO TV
  • Pozele care au luat creat controverse. Cum se transforma o femeie normala intr-un sex simbol in cateva secunde

Pozele care au luat creat controverse. Cum se transforma o femeie normala intr-un sex simbol in cateva secunde

Pozele care au luat creat controverse. Cum se transforma o femeie normala intr-un sex simbol in cateva secunde

Exista o multime de motive pentru care nu trebuie sa te ghidezi in ceea ce priveste aspectul fizic dupa trendurile care circula pe retelele de socializare. De cele mai multe ori, imaginile pe care le vezi pe internet arata asa datorita filtrelor sau Photoshopului.

O tanara pasionata de fitness si de lumea bloggingului vrea sa demonstreze si sa ii faca pe toti sa inteleaga ca trupul perfect nu exista. Sarah Puhto este numele ei si a publicat pe pagina de Instagram o imagine cu trupul ei in comparatie cu o alta imagine pe care a lucrat-o in Photoshop.

Ceea ce vrea Sarah sa transmita de fapt se refera la faptul ca fiecare dintre noi are o perceptie asupra felului in care trebuie sa arate pentru a atinge perfectiunea, dar este deranjata de faptul ca altii ajung sa critice si sa judece fara sa cunoasca realitatea.

Tot Sarah spune ca cele mai multe imagini publicate pe retelele de socializare sunt lucrate si ca exista o manipulare si o discrepanta intre realitate si lumea virtuala care de cele mai multe nu ne ajuta sa avem doza de incredere de care avem nevoie pentru a ne simti bine in pielea noastra.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni