În perioada Sărbătorilor de Iarnă, gospodinele se întrec în prăjituri care mai de care mai aspectoase și mai gustoase.
În majoritatea cazurilor, prăjiturile care au ca tematică "Crăciunul" se numără printre preferatele tuturor. O prăjitură ușor de preparat și cu un aspect extrem de plăcut a devenit populară pe rețelele de socializare și a cucerit audiența.
Simplu de preparat, și cu un gust foarte bun, Prăjitura Brad De Crăciun se prepară din doar 3 ingrediente, al patrulea fiind opțional - zahăr vanilinat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
1. Se încălzește cuptorul la 190 C.
2. Se taie aluatul în formă triunghiulară. Primul strat se așază într-o tavă - pe care s-a pus în prealabil hârtie de copt - și se unge cu un strat generos din crema de ciocolată.
3. Se așază cel de-al doilea strat de aluat peste primul.
4. Se crestează ambele lături ale triunghiului din aluat.
5. Fășiile tăiate se răsucesc pentru a crea ramurile bradului.
6. Se unge cu ou întreagă suprafață a aluatului și se pune la copt pentru 20-25 de minute, până când se rumenește.
7. Se poate servi cald, abia scos din cuptor sau rece, pudrat cu zahăr vanilinat.
Gallery