Moelleux au chocolat

Moelleux au chocolat

Ingrediente

Unt: 175 g

Ciocolata neagra: 240 g

Oua: 5 bucati

Zahar pudra: 5 linguri

Faina: 3 linguri

Unt: 30 g

Mere: 2 bucati

Scortisoara: 2 batoane

Zahar brun: 50 g 

 

Mod de preparare

1. Se topeste la bain marie untul impreuna cu ciocolata neagra.

2. Apoi se amesteca la mixer aluatul: oua, zahar pudra si faina.

3. Se incorporeaza in aluat ciocolata.

4. Se toarna in forme si se lasa in cuptor, la 220 grade, 7 minute.

5. Se topeste untul, se taie merele cubulete si se calesc in unt.

6. Se adauga scortisoara si zaharul.

7. Se pun la blender.

8. Piureul obtinut se pune la frigider si se serveste langa moelleux.

 

Pofta buna!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni