Ingrediente
Cartofi: 400 g
Somon: 400 g
Lamaie: 1 bucata
Ou: 1 bucata
Ceapa verde: 2 fire
Patrunjel: 1/2 legatura
Marar: 1/2 legatura
Sare: dupa gust
Piper: dupa gust
Mod de preparare
1. Se pun cartofii in apa clocotita si se fierb 15 minute.
2. Pasam cartofii si adaugam peste ei: coaja si sucul de la o lamaie, oul batut, ceapa verde, patrunjelul, mararul, sarea si piperul.
3. Punem la fiert o oala cu apa si posam somonul 5-7 minute.
4. Rupem somonul in bucatele si il adaugam peste mixul de cartofi.
5. Portionam compozitia in forma de chiftele si le dam prin faina.
6. Punem uleiul la incins intr-o tigaie.
7. Prajim chiftelele 3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!