Ingrediente
Cartofi: 500 g |
Ceapa rosie: 2 bucati |
Otet de vin rosu: 20 ml |
Patrunjel: 1 legatura |
Masline verzi: 100 g |
Masline negre: 100 g |
Mustar Dijon: 2 lingurite |
Ulei de masline: 30 ml |
Lamaie: 1 bunata |
Piper: dupa gust |
Sare: dupa gust |
Mod de preparare
1. Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, apoi se curata de coaja si se taie in 4. |
2. Se toaca ceapa marunt si se lasa in otet pentru a ii diminua din iuteala. |
3. Se toaca patrunjelul, maslinele si se adauga peste cartofi. |
4. Se scurge ceapa si se adauga peste cartofi. |
5. Dressing: mustar, ulei de masline, zeama lamaie, sare, piper. |
6. Se amesteca salata cu dressingul. |
Pofta buna!