• PRO TV
  • Neti: "Aveam o relatie de 10 ani si ea s-a intrerupt in momentul in care am ajuns la Pro Tv"

Neti: "Aveam o relatie de 10 ani si ea s-a intrerupt in momentul in care am ajuns la Pro Tv"

Neti: "Aveam o relatie de 10 ani si ea s-a intrerupt in momentul in care am ajuns la Pro Tv"

Neti Sandu nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru ca in fiecare dimineata, la Stirile Pro Tv, ea ne descifreaza ce este scris in stele.

Neti a fost invitata la emisiunea "Doamne de poveste", difuzata pe Acasa Tv in care a fost prezentata o dimineata din viata ei.

"La prima emisie eram anesteziata de frica, insa Florin Calinescu ne incuraja pe toti. El facea ca totul sa para foarte natural. Dupa doua saptamani toata lumea ma recunostea pe strada", a povestit Neti Sandu.

Florin Busuioc
marturisit ca in momentul in care a aflat ca sotia lui este insarcinata cu Catinca, fetita lui in varsta, acum, de un an si sase luni el s-a dus la Neti si a intrebat-o in ce zi sa se nasca ( avea aceasta posibilitate pentru ca sotia lui urma sa nasca prin cezariana) si astfel au ales o zi ideala pentru micuta.

"Eu cred ca sunt in asemtimentu tuturor cand zic ca Neti nu s-a schimbat de acum 15 ani", a mai spus Mihai Dedu.

"Cel mai greu a fost cand mama mea a plecat spre o lume mai buna, sper dupa aceea bunicii, apoi tata. Noi am trait in casa cu multa lume si dintr-o data a disparut toata lumea", a povestit Neti Sandu cu lacrimi in ochi.

Intra pe www.acasatv.ro si urmareste un material emotionant cu si despre Neti Sandu, cea din spatele camerelor de luat vederi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni