Ciresele sunt fructele preferate de o multime de oameni. Acestea au un gust extrem de placut, iar in zilele toride de vara reprezinta secretul unei gustari sanatoase si fara prea multe calorii.
Acestea sunt adorate si atunci cand sunt transformate in dulceata, compot sau dau savoare unei prajituri facute in casa. Samburii sunt un obstacol? Metoda prezentata in filmuletul de mai jos ne ofera solutia ideala.
Exista o multime metode pentru a elimina samburii fara a ne stropi cu sucul rosiatic. Avem nevoie doar de o sticla goala si un betisor cu un capat ascutit. Se iau pe rand ciresele, se indeparteaza coditele si apoi se pun rand pe rand pe gura sticlei cu partea unde se afla codita in sus.
Prin acest orificiu introducem betisorul si vom abserva ca samburele va fi usor impins in jos, drept in sticla, iar cireasa va ramane intreaga. Pe langa faptul ca este un truc extrem de simplu de pus in aplicare, acesta va ajuta sa economisiti timp .
Spor la lucru!
Gallery