ß
In momentul in care se apropie temperaturile carora le rezistam cu greu, renuntam la incaltamintea inchisa in favoarea sandalelor, gatim mai putin preparate la cuptor si mancam inghetata. Iar asta este partea preferata a multora dintre noi.
Ceea ce nu stie insa toata lumea etse faptul ca exista o reteta de inghetata extrem de usoara, pe care oricine o poate face acasa.
Mai mult decat atat, reteta contine un singur ingredient, care se intampla sa fie al doilea cel mai savurat pe timpul verii, pentur multe persoane: pepenele rosu.
Cei de la Pure Wow ne descriu cat de usor se poate face sorbetul de pepene rosu, ideal pentru zilele toride de vara:
1. Se taie pepenele felii si se curata de samburi complet.
2. Se taie apoi in cuburi, fara coaja, care se aseaza pe hartie de copt si se pune in congelator, pana ingheata complet.
3. Se scot bucatile de pepene congelat si se pun intr-un blender sau robot de bucatarie, pana cand capata consistenta unui piure.
4. Se aseaza cantitatea obitnuta intr-o tava foarte intinsa sau in doua recipiente mai mici, pentru a nu forma un strat prea gros si se pune din nou la congelator, pentru aproximativ 1/2 ore.
5. Se pune in cupe de inghetata si se savureaza imediat.
Incercati si voi reteta?
Gallery