• PRO TV
  • Veveritele de la “Happy Hour”, indragostite de Kraft si Kimmy FOTO!

Veveritele de la “Happy Hour”, indragostite de Kraft si Kimmy FOTO!

Veveritele de la “Happy Hour”, indragostite de Kraft si Kimmy FOTO!

Nu le leaga doar prietenia si pasiunea pentru muzica, ci si dragostea pentru animale: Veveritele de la “Happy Hour”, Alina si Madalina, sunt mandrele stapane a doi catei, pe care ii alinta in toate felurile si cu care abia asteapta sa-si petreaca zilele libere. Kraft si Kimmy, un Ciobanesc Carpatin si un Pug, sunt cei mai rasfatati membri din familia RedBlonde.

Alina povesteste ca uriasul de 70 de kilograme pe nume Kraft a intrat in viata ei acum mai bine de un an de zile si este un cadou din partea familiei: “Bine, e cam impropriu spus „cadou”. Lucrurile au stat in felul urmator: tocmai ma intorceam de la Moeciu cu sora mea si sotul ei si eram foarte, foarte trista. Pe drum am vazut un domn care vindea catei si ne-am oprit sa ne uitam la ei, numai ca sotul surorii mele s-a gandit ca ma va inveseli un ghemotoc de blana. Asa ca l-am ales pe Kraft si ne-am intors cu el in Bucuresti”, isi aminteste una dintre Veveritele de la Pro Tv.

De cum a sosit acasa, Kraft a starnit controverse in familia Alinei, care locuieste la bloc si care s-a vazut nevoita sa il mute pe “urias” la curtea bunicilor, unde poate alerga in voie: “Acum e o adevarata aventura pentru bunicii mei pentru ca e foarte mare si foarte, dar FOARTE, agitat, mai ales cand ma vede pe mine”, povesteste ea. Si pentru ca este foarte atasata de el, Alina marturiseste ca ii place sa il ia pe Kraft cu ea atunci cand merge in vacante sau excursii, mai ales ca acesta este de-a dreptul innebunit sa stea cu capul pe geamul masinii si sa-si fluture gratios botul in vant.

Kraft nu a ratat nici platoul emisiunii “Happy Hour”, unde insa a devenit dintr-o data foarte timid: “L-am adus o singura data la emisiune si Maruta a vrut sa intre cu el in direct... numai ca “micutul” Kraft pur si simplu nu a vrut sa stea in fata camerelor nici in ruptul capului”, isi aminteste Alina.

La polul opus se afla patrupedul Madalinei, un micut Pug, rasa cunoscuta si ca Mops. Kimmy a sosit in bratele stapanei sale tocmai din Ungaria, acum mai bine de doi ani, intr-o dimineata la ora 5.00.

“L-am achizitionat chiar eu pentru ca mi-l doream de mult. Si parintii mei au caine, asa ca am fost obisnuita cu animalute in casa. Mi l-am achizitionat contrar parerilor celorlalti care imi spuneau ca nu e o idee tocmai buna si ca nu o sa am timp de el”, spune ea. Desi la inceput a fost foarte speriat si a stat cateva zile sub canapea, Kimmy s-a acomodat repede cu noul camin, astfel ca in scurt timp a inceput sa o insoteasca pe Madalina aproape peste tot.

Cel mai caraghios devine insa iarna, pentru ca, dupa cum povesteste Madalina, Kimmy este fascinat de zapada si de decoratiunile de Craciun: “Cred ca cel mai frumos moment a fost cand a vazut pentru prima data zapada. Era asa de fericit! Se rostogolea prin ea, nu mai vroia deloc sa intre in casa! La fel de caraghios a fost si cand a vazut bradul de Craciun si era de-a dreptul disperat de instalatia de lumini”, a mai spus ea.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni