ß
Sambata, de la 10:30, in pragul Pastelui, Oana Cuzino vine cu o editie speciala Ce se intampla, doctore?.
Echipa emisiunii a mers pana in Bucovina pentru o masa spectaculoasa. Cozonacul, carnea, hribii si balmosul, toate preparate dupa retete traditionale, vin insa la pachet cu mii de calorii. O alegere simpla le poate transforma in avantaj si nu intr-o povara. O masa, indiferent cat de generoasa este, trebuie urmata de miscare intensa si, astfel, niciun gram in plus nu va aparea pe cantar.
Emisiunea va continua cu o discutie referitoare la carnea de oaie si de miel. Un aliment excelent din punct de vedere nutritional, pe care de multe ori il evitam. Pastrama si o portie de coaste pot fi consumate tot timpul anului. Sunt surse excelente de proteine de calitate.
Este gustos si sanatos sa mancam alimente neprocesate, dar cei mai multi dintre noi luam saptamanal, daca nu chiar zilnic, drumul supermarket-urilor. Saptamana aceasta, Oana Cuzino va face un mic dictionar de etichete si va face referire la unele dintre cele mai bune produse de pe piata: lactatele fermentate.
Tot sambata, vom afla de la un nutritionist cum o sarbatoare culinara delicioasa si, in acelasi timp, moderata poate fi facuta in fiecare saptamana.
Sambata, de la 10:30, vom afla detalii despre toate aceste subiecte, dar si multe alte informatii utile despre sanatate, la Ce se intampla, doctore?
Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.
"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!