Croissant

Croissant

Ingrediente:

  • Faina 500 gr
  • Sare 10 gr
  • Zahar 50 gr
  • Drojdie 25 gr
  • Lapte 250 gr
  • Rama Maestro 50 gr
  • Unt pt turat 200 gr

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, drojdia, Rama Maestro, oul si  ¾  din lapte.  Aluatul obtinut se lasa la temp camerei 1 ora. Apoi, inainte de a-l intinde, il bagam la rece 30 min. Se intinde aluatul, se pune untul de turaj la mijloc, se fac doua impaturiri si inainte de a forma croasantul se da la rece. Se lasa la dospit. Se coc la 180 grade timp de 20 minute.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni