Ingrediente:
• Quinoa - ¾ cana
• Rama Maestro -2 lg
• Supa pasare – 1 ½ cana
• 1 vanata – felii
• 1 dovlecel
• 3 catei usturoi
• 5 oua
• Iaurt – 125 g
• Telemea – 150 g
• 1 ceapa verde
• Sare
• Piper
• Chimen
• 2 lgt suc lamaie
Mod de preparare:
Se pune pe foc Rama Maestro, se adauga quinoa, se prajeste 2 minute. Se adauga supa si se fierbe 7 minute. Se acopera si se lasa 10 minute. Se scurge si se raceste.
Se prajesc dovlecelul si vanata, taiate felii.
Se piseaza usturoiul. Se bat ouale cu iaurtul, se adauga usturoiul si condimentele. Se taie branza cuburi.
Se unge cu ulei/unt o forma de tort. Se asaza un strat de quinoa, se presara jumatate din ceapa si branza cuburi. Se asaza un strat de felii de legume, se toarna putina din compozitia cu ou. Se repeta. Pe al treilea strat de quinoa se pune restul de ceapa, restul de ou.
Se coace aproximativ 40-45min la 180 de grade.