Incepand cu 29 februarie, "Bake Off Romania" va aduce in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie!
Nicolle Stanese, gazda "Bake Off Romania", a raspuns mai jos unui set de intrebari, special pentru pasionatii de bucatarie si deserturi de calitate:
- In curand urmeaza sa vedem la televizor cea mai dulce emisiune, "Bake Off Romania". Ce inseamna pentru tine acest proiect?
- "Este proiectul meu de suflet, proiectul in care am pus cu totii pasiune, munca, dorinta de a realiza un produs care sa-i fascineze pe cei care ne vor urmari. Nu e o ambitie usor de realizat, in niste vremuri in care s-a facut tot ce se putea face vreodata intr-un show de televiziune, dar va asigur ca ne-a iesit."
- Descrie-ne in trei cuvinte "Bake Off Romania".
- "Pofta, culoare, poveste."
- Cum s-a vazut din interiorul cortului experienta "Bake Off Romania"?
- "Munca multa. Munca venita din partea echipei de productie, munca venita din partea concurentilor. Bucurie generala pentru fiecare preparat reusit. Este incredibil de solicitanta o astfel de experienta. Am avut si 20 de ore de filmare intr-o zi. Tensiunea e aproape tot timpul prezenta pentru ca sunt aproape inexistente momentele in care cineva uita ca este totusi un concurs si ca un concurs presupune competitie."
- Tie iti place sa gatesti? Faci dulciuri acasa?
- "Imi place mult sa gatesc, da. Ma relaxeaza. In ultimul timp, partea aceasta de bucatarie a devenit si foarte distractiva, de cand Ana-Victoria este "ajutor de bucatar". Gatim impreuna, redecoram bucataria cu faina daca facem pizza, si cu ciocolata daca pregatim vreun desert."
- Care este desertul pe care ai invatat sa il faci / ti-ai propus sa inveti sa il faci in timpul filmarilor pentru "Bake Off Romania"?
- "In cortul "Bake Off Romania" am invatat o multime de trucuri prin care deserturile sunt reusite si gustoase. Am furat ponturi pentru decor, prima parte cu care iti impresionezi prietenii cand vin in vizita si ii servesti cu ceva pregatit de tine. Imi doream de multa vreme sa reusesc sa fac ecler si, din fericire, am avut sansa sa ii urmaresc pe concurenti facand asta. Pas cu pas. Am notat retete, testat acasa, rezultat delicios."
- Care este produsul tau preferat de patiserie – cofetarie?
- "Lava cake sau fondant de ciocolata, cum i se mai spune. Eu una sunt mare fan al deserturilor cu ciocolata. Adica, sa ne intelegem, fac parte din categoria oamenilor care pot manca ciocolata sub orice forma, la orice ora."
- Povesteste-ne ceve haios de la filmari.
- "Sunt multe momente haioase de care am avut parte. Am dansat, ne-am batut cu hartie de bucatarie, am facut schimb de pantofi cu o concurenta. Ah, si am invatat cat de bine poti sa dormi pe scaun, cu ochelarii de soare pe ochi, inteleg ca exista si poze cu aceasta situatie."
- Daca ai fi un produs de cofetarie, ce ai fi?
- "Tiramisu. Mor dupa acest desert si dupa semnificatia denumirii lui."
- Un mesaj pentru telespectatori.
- "Abia astept sa ne bucuram impreuna de fenomenul "Bake Off Romania" si sa impartasim ulterior fiecarui episod, pareri pe retelele de socializare, la metrou, pe strada, in magazine sau oriunde ne vom vedea! Sunt convinsa ca o sa primiti minunat proiectul nostru dulce!"