Vine CHEFul! a readus la standardele anului 2015 un restaurant intinat de negura epocii comuniste. Chef Victor Melian a reusit sa imbunatateasca in doar 4 zile restaurantul familiei Esanu, schimbarile si sfaturile practice ale echipei Vine CHEFul! fiind urmarite cu interes in minutul de maxima audienta, de la 21:21, de aproape 1.5 milioane de telespectatori.
Editia din aceasta saptamana a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Vine CHEFul! inregistrand 7 puncte de rating si 19.4% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 5.1 puncte de rating si 14.2% .
Restaurantul bucurestean este in prezent condus de familia Esanu, cei doi lucrand aici si in perioada comunista. Ulterior, localul a fost privatizat, cei doi proprietari nereusind sa tina pasul cu ritmul cotidian. La venirea echipei Vine CHEFul! a fost identificata o multitudine de probleme aflate la baza insuccesului afacerii.
Faptul ca preparatele comandate de Chef Victor nu erau gatite corespunzator, l-au facut pe acesta sa inspecteze in detaliu bucataria restaurantului: instrumentar de bucatarie aflat intr-o stare avansata de degradare sau lipsa igienei identificata atat la alimente, cat si la aparatura si vesela. Punctul culminant a fost atins in momentul in care patroana s-a enervat pe angajatele sale, din cauza ca acestea nu etichetau corespunzator alimentele stocate in camera frigorifica.
Echipa Vine CHEFul! a reusit sa teleporteze restaurantul in secolul XXI, schimband complet vesela restaurantului, precum si aspectul salonului. Pe langa toate acestea, un meniu reinterpretat a adus bucurie atat in randul angajatilor, cat si al patronilor.
„Au fost 4 zile interesante. Ne-am certat, ne-am impacat. Pana la urma am ajuns unde trebuie. Personal, sunt multumit ca au inteles de ce am venit aici. Am mari sperante pentru acest restaurant, cu conditia sa ramana in 2015 si sa nu se intoarca acolo unde i-am gasit”, a declarat Chef Victor Melian.
Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.
Ai pofta de succes? Vine CHEFul!
Gallery