• PRO TV
  • DUMINICA, de la 20:30, la ProTV ai filmul "Agentul 007 contra GoldenEye"

DUMINICA, de la 20:30, la ProTV ai filmul "Agentul 007 contra GoldenEye"

DUMINICA, de la 20:30, la ProTV ai filmul "Agentul 007 contra GoldenEye"

Cele mai bune filme sunt in weekend la PROTV!

"Codul lui Da Vinci" - Sambata

Regia: Ron Howard
Cu: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno
Gen: Mister, Thriller

Robert Langdon este un profesor foarte apreciat de la Harvard care se ocupa cu studiul simbolurilor. Pe cand se afla in Paris, el este rugat de politia franceza sa participe la rezolvarea unui caz de crima misterios. Unul dintre curatorii Muzeului Luvru fusese ucis, iar pe cadavru si in jurul sau se afla o serie de simboluri si indicii ciudate. 

Sophie Neveu, specialista in criptologie, si totodata nepoata victimei, se alatura echipei care se ocupa de investigarea cazului. La scurt timp insa, renumitul profesor afla cu stupoare ca este considerat suspectul principal, iar singura lui scapare este fuga. 

Robert si Sophie trebuie sa descifreze un lant intreg de coduri si sa puna cap la cap piesele unui puzzle uluitor, toate acestea in timp ce se ascund de autoritatile franceze. Pe masura ce ancheta celor doi inainteaza, ei descopera ca victima avea legaturi cu Prioria din Sion, o societate secreta care detine informatii uluitoare referitoare la originile crestinismului. 

 

Ei descopera indicii ce i-ar putea ajuta sa descopere chiar locul unde se afla Sfantul Graal, si in tot acest timp, membri ai Prioriei din Sion, cat si ai Opus Dei, o societate catolica secreta, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i impiedica sa dezvaluie intregii lumi tulburatoarele secrete.


"Agentul 007 contra GoldenEye" - Duminica

Regia: Martin Campbell
Cu: Pierce Brosnan, Sean Bean, Izabella Scorupco
Gen: Actiune, Thriller

Reusind fara prea mari eforturi sa fie suav si sofisticat, Pierce Brosnan isi face multapreciatul debut in rolul Agentului 007 in acest furtunos thriller, care incepe cu cea mai uimitoare secventa a tuturor timpurilor!Cand un agent MI6 (Sean Bean) devine personaj negativ si pune la cale planuri pentru a conduce lumea cu o arma terifianta, ghidata prin satelit, Bond trebuie sa il urmareasca pe fostul sau aliat pana in Cuba, Monte Carlo, Elvetia si chiar Rusia, incercand in tot acest timp sa se fereasca de o ucigatoare "femme fatale" (Famke Janssen), care nu se da in laturi de la nimic pentru a-i forta mana indraznetului spion!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni