ß
Chef Victor Melian a readus speranta intr-un restaurant din Braila.
"Vine CHEFul!" a readus speranta intr-un restaurant din Braila, condus de o familie greu incercata de soarta. Chef Victor Melian a reusit sa imbunatateasca atat restaurantul de familie, cat si relatiile dintre patroana si fiul acesteia. Sfaturile si recomandarile practice ale lui Victor au fost urmarite cu interes in minutul de maxima audienta, de la 22:12, de peste 1 milion de telespectatori.
La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Vine CHEFul! a inregistrat 7.4 puncte de rating si 22.5% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 5.5 puncte de rating si 16.6% share pe aceasta categorie.
Braseria Ialomita este unul dintre cele mai vechi restaurante din Braila, fiind deschis in urma cu peste 40 de ani. La inceputul anilor `90, Tanta si sotul ei Laurentiu au cumparat localul, avand o incarcatura sentimentala pentru acestia. Timp de zeci de ani, acestia au lucrat ca ospatari in cadrul Braseriei Ialomita. Din pacate, soarta nu a fost foarte blanda cu familia acestora, sotul Tantei trecand in nefiinta in urma cu 8 ani.
Ajuns la Braila, Chef Victor Melian a gasit un restaurant ingropat intr-un trecut trist si dureros. Gabi, baiatul patroanei, era interesat doar de beneficiile financiare aduse de restaurant, nefiind dornic sa incerce sa preia, usor, usor, fraiele afacerii. Lipsa de experienta si faptul ca acesta este neinteresat de bunul mers al afacerii au determinat-o pe Tanta sa nu-i acorde credit 100%. Toate aceste lucruri l-au facut pe Gabi sa ceara ajutorul echipei Vine CHEFul!.
Chef Victor Melian a reusit sa redea speranta in viata si afacerea familiei, mobilizandu-l si determinandu-l pe mostenitorul afacerii sa se implice mai mult, atat in partea administrativa, cat si in bucatarie. Imaginea restaurantului a beneficiat de o imbunatatire mult asteptata: de la improspatarea aspectului salonului restaurantului, la simplificarea meniului care include in prezent o selectie de preparate regandite, delicioase si simplu de preparat. Chef Victor Melian a reusit sa reconsolideze si relatia mama-fiu, Tanta fiind increzatoare in capacitatea lui Gabi de a conduce afacerea familiei.
„Schimbarile sunt evidente in cadrul Braseriei Ialomita. Intr-un timp record, am reusit sa schimbam cursul acestei afaceri. Totul a fost posibil si pentru faptul ca cineva acolo sus ii iubeste pe Gabi si pe Tanta. Gabi nu trebuie sa uite promisiunile pe care i le-a facut tatalui sau”, a declarat Chef Victor Melian.
Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.
Ai pofta de succes? Vine CHEFul!