• PRO TV
  • DUMINICA, la PROTV ai filmul "Teroare la etaj", de la 20:30

DUMINICA, la PROTV ai filmul "Teroare la etaj", de la 20:30

DUMINICA, la PROTV ai filmul "Teroare la etaj", de la 20:30

In weekend, la PROTV ai cele mai bune filme! 

VINERI - "Jocurile Foamei"

Regia: Gary Ross
Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen: Aventura, Sci-Fi

Jocurile Foamei (Hunger Games), ecranizarea romanului bestseller scris de Suzanne Collins si iubit de cititorii din peste 38 este o proiectie tulburatoare a evolutiei umanitatii intr-un viitor in care populatia este controlata si manipulata prin intermediul televiziunii de un grup restrans de conducatori. Revoltele sunt suprimate prin inasprirea conditiilor de viata, iar oamenii de rand sunt impinsi adesea la gesturi extreme din pricina foametei, oprimarii si saraciei extreme. 

Actiunea filmuluui are loc in viitor in tinutul Panem, situat pe teritoriul actual al Americii de Nord, impartit in 12 districte in functie de meserii si coordonat de Capitoliu, centrul dictatorial al intregului tinut. In fiecare an, aici se organizeaza Jocurile Foamei, o competitie pe viata si pe moarte, la care participa cate doi adolescenti din fiecare district, un baiat si o fata. Jocurile sunt o pedeapsa permanenta si necrutatoare pentru revoltele din trecut, care sacrifica in fiecare an 23 de tineri, doar un singur tribut putand supravietui, conform regulilor stricte ale competitiei. Competitia este folosita de asemenea ca un mijloc meschin de divertisment, fiind transmis in direct, obligatoriu, pe televizoarele din toate districtele.


SAMBATA - "007 si Imperiul zilei de maine"

Regia: Roger Spottiswoode
Cu: Pierce Brosnan, Michelle Yeoh, Jonathan Pryce
Gen: Actiune, Aventura

Pierce Brosnan revine in rolul agentului secret 007, un personaj neinfricat, abil si de un farmec distrugator, intr-o noua aventura incitanta!Cand un magnat al presei, complet lipsit de scrupule (Jonathan Pryce), incearca sa destabilizeze economia mondiala orchestrand un conflict mortal intre superputerile lumii in incercarea de a obtine cote de audienta ridicate pentru imperiul sau media, Bond trebuie sa intervina pentru a impiedica declansarea celui de-al treilea razboi mondial !Distributia este completata de doua prezente superbe, Teri Hatcher si Michelle Yeoh.O aventura high-tech care ii va entuziasma pe fanii Bond de toate varstele!


DUMINICA - "Teroare la etaj"

Regia: Joseph Ruben
Cu: Michelle Monaghan, Michael Keaton, Barry Sloane
Gen: Drama, Mister, Thriller

Povestea se invarte in jurul Sarei, o jurnalista care a ramas oarba realizand un reportaj in Irak, care sufera de agorafobie. Sara este urmarita in propriul ei apartament de un hot si un criminal sadic care banuieste ca in interiorul acestuia se afla o avere ascunsa, in diamante.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni