ß
Vine CHEFul! a readus speranta intr-un restaurant bucurestean.
In editia din aceasta saptamana a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a fost la un pas de a inchide definitiv un restaurant bucurestean. Problemele identificate, conflictele existente in cadrul afacerii, dar si solutiile salvatoare aduse de echipa emisiunii au fost urmarite cu interes in minutul de maxima audienta, de la 22:27, de aproape 1 milion de telespectatori.
La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Vine CHEFul! a inregistrat 6.9 puncte de rating si 19.4% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 5.6 puncte de rating si 15.9% share pe aceasta categorie.
Si la nivel urban, sfaturile practice ale lui Victor Melian au fost pe primul loc in clasamentul audientelor cu 4.8 puncte de rating si 11.3% share, televiziunea de pe locul doi inregistrand 4.5 puncte de rating si 10.5% share.
Vine CHEFul! a fost pe prima pozitie si la nivel national, cu 4.5 puncte de rating si 11.1% cota de piata, postul de pe locul doi inregistrand 4 puncte de rating si 9.9% cota de piata.
Editia din aceasta saptamana a prezentat povestea unui restaurant bucurestean detinut de doi prieteni, Toni si Niki. O afacere existenta de 3 ani, aflata pe profit doar in primele 12 luni de la deschidere se regasea, pana la venirea echipei Vine CHEFul!, intr-o situatie delicata: colapsul financiar! Acest lucru ruina usor, usor prietenia celor doi. Niki, o persoana extrem de generoasa cu prietenii si apropiatii, avea un obicei daunator pentru afacerea lor: chefurile periodice, care nu aduceau niciun profit afacerii. Managerul restaurantului si Toni erau resemnati, Niki fiind cel care sustinea afacerea in cea mai mare masura. Dar aceasta nu era singura problema, restaurantul ducand lipsa de clienti, desi pozitionarea este extrem de avantajoasa: centrul Bucurestiului, in zona Dorobanti.
Victor a facut tot posibilul in 4 zile pentru a readuce speranta in afacerea celor 2 prieteni! Pornind de la o igienizare radicala a spatiului, de la bucatarie, la sala de mese, pana la schimbarea specificului restaurantului. Dintr-un restaurant pescaresc, afacerea a fost transformata intr-un local cu specific italian, astfel incat mancarea sa poata fi preparata rapid, dar proaspata si extrem de savuroasa! Pe langa acest lucru, Chef Victor Melian a impulsionat personalul restaurantului sa ia masuri in ceea ce priveste promovarea afacerii.
„Acum, succesul restaurantului depinde exclusiv de cei doi prieteni. Schimbarea totala a fost realizata, numai timpul va spune daca si-au invatat lectia”, a declarat Chef Victor Melian.
Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.
Ai pofta de succes? Vine CHEFul!
Gallery