ß
In editia din aceasta saptamana a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant pescaresc dintr-o cunoscuta zona a capitalei.
Problemele identificate de Victor la vizitarea locatiei ar fi fost cu siguranta suficiente pentru a garanta inchiderea restaurantului de catre SANEPID.
Telespectatorii au putut urmari povestea celor doi prieteni buni care si-au dorit sa dea marea lovitura in domeniul horeca prin intermediul restaurantului. Unul dintre cei doi sefi ai restaurantului, Niki, este pasionat de pescuit si fascinat de Delta Dunarii si a ales sa se axeze pe specificul pescaresc, miscare care nu s-a dovedit profitabila. Una dintre problemele majore ale restaurantului este reprezentata de darnicia lui Niki, care nu ezita niciun moment sa faca cinste prietenilor adevarati.
Victor a luat decizia de a inchide restaurantul timp de patru zile. Prima actiune implementata de echipa Vine CHEFul! a fost o igienizare totala, de la bucatarie, pana la sala de mese. De asemenea, Chef Victor Melian a luat decizia de a schimba specificul restaurantului, intr-unul italian.
Chiar daca parea imposibil, chef Victor Melian l-a invatat pe bucatarul restaurantului cateva dintre secretele bucatariei italiene, iar preparatele pe care acesta a reusit sa le gateasca au fost apreciate de clientii care au fost invitati in seara redeschiderii.
Ai pofta de succes? Vine CHEFul!