• PRO TV
  • Vica a iesit invingatoare si a ramas in Ferma Vedetelor, pentru a sarbatori Pastele alaturi de colegii sai

Vica a iesit invingatoare si a ramas in Ferma Vedetelor, pentru a sarbatori Pastele alaturi de colegii sai

Vica a iesit invingatoare si a ramas in Ferma Vedetelor, pentru a sarbatori Pastele alaturi de colegii sai

Ultimele pregatiri pentru Paste au fost facute, iar fermierii au reusit sa duca la bun sfarsit toate sarcinile date de nea Rata. Insa, pe langa lucrurile frumoase care s-au intamplat, a venit momentul sa isi ia la revedere de la inca un concurent. De data aceasta, Corina Dragulescu a parasit Ferma Vedetelor in urma duelului. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 22:20, de peste 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:59, aproximativ 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 7.9 puncte de rating si 21.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.4 puncte de rating si 17.4% share. 

Dimineata de vineri a inceput cu putina tensiune. Ionut a constatat ca seara trecuta nimeni nu a dat apa la vaci si au baut cate sapte galeti de dimineata. Supararea lui a fost cauzata de faptul ca, daca el nu face ceva, nimeni altcineva nu face. Vaca Tudorita le-a facut din nou probleme cand au vrut sa o bage in oborul construit de baieti in aceasta saptamana. De aceasta data, Cristina a fost cea careia vaca Tudorita i-a dat batai de cap.

Nea Rata a venit mai tarziu, exact cand treaba a fost gata, le-a adus materiale pentru a construi un altar si a inceput inspectia. El i-a spus Doinitei, fermierul saptamanii: „Sa stii ca sunt multumit de tine, Doinita!”. Astfel, fermierii au obtinut 40 de arginti pentru munca depusa, urmand sa primeasca restul de 10 arginti luni. 

O noua provocare le-a fost livrata in cutia postala: schimb de roluri intre baieti si fete, pana la momentul duelului. Jocul fermierilor a scos la iveala adevaratul comportament al celor din jur si a starnit hohote de ras. Premiul castigat a fost o sesiune de manichiura si pedichiura, care a fost primit cu mare bucurie. 

Mioara a avut grija de fermieri cum a putut mai bine, i-a ajutat cu pregatirile, insa a trebuit sa isi la revedere de la ei, pentru a doua oara, si a plecat cu nea Rata: „E o femeie extraordinara, o femeie cu suflet si patimasa in tot ceea ce face!”, a spus Augustin. 

Iulia Vantur le-a vizitat pe cele doua dueliste, izolate la camerele din padure, pentru a vedea cum se simt inainte de ziua cea mare. Vica a simtit presiunea asteptarilor celorlalti, iar cand Iulia i-a oferit telefonul pentru a-si suna fiul, Vica a refuzat printre lacrimi: „Nu vreau, pentru ca o sa cantareasca foarte mult daca o sa ii aud vocea si nu sunt pregatita!”. „Esti o femeie puternica!”, i-a spus Iulia. 

Corina, la randul ei, a primit aceeasi surpriza si a profitat de ocazie pentru a il suna pe sotul ei, Marian, insa, din pacate, nu a reusit sa ia legatura cu el. Iulia a gasit-o determinata si foarte constienta de ceea ce se intampla, astfel incat a ales sa foloseasca avantajul de a alege probele in favoarea ei. 

Sambata, inainte de duel, fermierii au construit altarul pe care nea Rata l-a cerut, si-au pus straiele de sarbatoare si au pornit catre hambarul duelului cantand Ciuleandra. Ei i-au cantat Iuliei, pentru prima data, imnul fermei, iar Ionut, cel care a imitat-o pe Corina, si Dima, cel care a imitat-o pe Vica, au fost poftiti de Iulia in ringul duelului pentru a da startul primei probe. Cei doi baieti au facut un adevarat spectacol de comedie, intrand foarte bine in pielea personajelor. Corina si Vica au fost invitate din nou in ring pentru a da startul adevaratului duel. 

Prima proba, Comoara ascunsa, le-a provocat pe cele doua sa sparga cat mai multe caramizi si sa adune banutii de argint ascunsi in ele. Runda a fost declarata remiza, deoarece Vica a luat un banut din zona Corinei, pentru a strange cei 20 de arginti necesari castigarii probei. 

La cea de-a doua proba, Potcoava norocoasa, cele doua concurente au fost legate la ochi si au trebuit sa caute potcoave in noroi si sa le puna, pe rand, in cosul lor. Cea care a reusit sa stranga cele 10 potcoave necesare si sa castige a fost Vica. „Eu imi bag picioarele! Vreau acasa!”, a spus ea, dupa castigarea probei. 

Cea de-a treia proba a fost Intrebari cu surprize din cultura generala. Ele au raspuns la intrebari din cartea fermei, iar pentru fiecare raspuns corect au primit cate un punct. Ele au avut posibilitatea, daca se simt amenintate, sa traga una din cele trei galeti cu continut surpriza, suspendate pe grinda de deasupra capului, pentru a anula un punct adversarei. Aflandu-se la egalitate cu Corina, Vica a profitat de aceasta optiune si a ales sa traga de galeata cu numarul trei, de unde i-au picat in cap rosii storcite. Tot Vica a raspuns corect la ultima intrebare si a reusit sa castige duelul foarte strans impotriva Corinei. „Daca nu castiga ea, aveam de gand sa o terorizez pe Corina, dar la modul ala urat!”, a declarat Cristina. 

Surpriza de la finalul duelului a fost sarutul dintre Vica si Augustin, pentru care Vica s-a scuzat: „Stai putin, eu sunt Augustin astazi si el este Doinita!”. 

Corina si-a luat la revedere in aplauzele colegilor, a lasat scrisoarea in care a nominalizat urmatorul fermier al saptamanii si a declarat: „Nu ma roade neaparat rezultatul, ci procesul in sine, duelul in sine. Acum m-am linistit. Ma voi intoarce acasa la cei dragi, unde ma asteapta cadouri si multe lucruri de povestit!”.

Cand s-au intors in bucatarie, fermierii au gasit soba crapata: „Bai, sa-mi bag picioarele! Ce a fost? Cutremur?”, a spus Ionut. Cu totii s-au minunat si au incercat sa gaseasca solutii, pentru ca era singura lor soba cu plita pe care puteau gati. 

La masa, Vica le-a spus: „Vreau sa va multumesc! Conteaza foarte mult sa ai sustinere la duel!”, iar Augustin a replicat: „Ai mai vazut tu fotbal fara suporteri?”. Pentru cina, concurentii s-au descurcat cum au putut, neavand plita la dispozitie, si au mancat cozonac cu lapte si oua rosii, dand startul in avans mesei traditionale de Paste. 

In episodul de luni, de la 20:30, la PRO TV, telespectatorii vor vedea cum au sarbatorit concurentii Pastele 100% romaneste, cum Ferma Vedetelor a redevenit un loc plin de armonie si voie buna, dar si ce surprize minunate li s-au pregatit fermierilor in ziua sfanta. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni