• PRO TV
  • N-a avut nicio sansa in fata ei. Concurenta care a parasit "Ferma Vedetelor" chiar inainte de Paste

N-a avut nicio sansa in fata ei. Concurenta care a parasit "Ferma Vedetelor" chiar inainte de Paste

N-a avut nicio sansa in fata ei. Concurenta care a parasit "Ferma Vedetelor" chiar inainte de Paste

Pregatirile pentru sarbatoarea Pastelui au inceput la Ferma Vedetelor. Concurentii au inceput sa se organizeze, au invatat sa incondeieze oua, insa nici in Saptamana Mare rautatile si ambitiile nu au fost lasate de-o parte. 

Vica, prima duelista, a ales sa se dueleze cu Corina, asa cum deja era de asteptat si, impreuna, au pus la cale o mica greva.

“Trebuie sa merg inainte! Sa ma gandesc foarte mult la Marian si la modul in care isi gestioneaza emotiile!”, a spus Corina de fiecare data cand a fost intrebata cum se va descurca la duel. Si asa a si facut. Sotia gimnastului s-a pregatit intens, hotarata sa ii faca fata Vicai.

Dincolo de faptul ca telespectatorii au urmarit ultimile pregatiri inainte de Paste sau rolurile inversate ale concurentilor in show, ei au admirat si un duel pe cinste, incare Corina i-a facut fata cu greu Vicai. Dupa trei probe intense, partenera de viata a lui Marian Dragulescu a fost invinsa la propriul joc, adica la runda de cunostinte generale.

Corina a parasit ferma, insa nu inainte de a lasa o scrisoare in care a nominalzat urmatorul fermier al saptamanii. Sa fie Ionut Iftimoaie, pe care a promis ca se va razbuna, sau altcineva? Vedeti luni, intr-o editie speciala de Paste a emisiunii "Ferma Vedetelor".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni