• PRO TV
  • Vica si Corina se dueleaza sambata aceasta la Ferma Vedetelor. De la 20:30, la PROTV!

Vica si Corina se dueleaza sambata aceasta la Ferma Vedetelor. De la 20:30, la PROTV!

Vica si Corina se dueleaza sambata aceasta la Ferma Vedetelor. De la 20:30, la PROTV!

Pregatirile pentru sarbatoarea Pastelui au inceput la Ferma Vedetelor. Concurentii au inceput sa se organizeze, au invatat sa incondeieze oua, insa nici in Saptamana Mare rautatile si ambitiile nu au fost lasate de-o parte. Vica, prima duelista, a ales sa se dueleze cu Corina, asa cum deja era de asteptat si, impreuna, au pus la cale o mica greva.

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 21:28, de peste 1.7 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:22, aproximativ 2.1 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.3 puncte de rating si 24.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.6 puncte de rating si 14.7% share. 

Dimineata a inceput intr-o nota amuzanta, iar peripetia Corinei, care cazut cu paravanul a fost promotorul rasetelor la Ferma Vedetelor. Cand a intrat in bucatarie, Corina a fost intampinata cu aplauze de colegii ei. La micul dejun, fermierii au cantat, iar Ionut a facut rap. 

Planurile de strategie impotriva lui Dan au fost puse la punct de catre Ionut, Augustin si Dima, crezand ca cel din urma este de partea lor. Insa, s-a dovedit ca Dima joaca pentru ambele tabere si i-a spus lui Dan tot ce au vorbit: “Dima, nu te mai gandi la asta! Detaseaza-te, nu mai asculta! Iti intra pe aici si iese pe aici si fa cum crezi!”, i-a spus Dan.

In Saptamana Pastelui, nea Rata le-a facut o surpriza fermierilor si le-a adus o persoana specializata in incondeierea oualor: “Bre, lasa vrajeala si prezinta-ne-o pe doamna!”, a spus Augustin. Inspectia lui nea Rata a decurs minunat, iar Doinita a fost laudata ca fermier al saptamanii. Concurentii au invatat sa incondenieze oua si cu totii s-au strans in jurul mesei pentru a fi atenti. In acest timp, Mioara le-a cantat si a framantat cozonacii. Activitatea s-a lasat cu cantec si voie buna. 

Doinita a luat atitudine si a dezbatut cu restul echipei daca sunt de acord sa le dea liber Corinei si Vicai, pentru a se pregati de duel, daca pot suplini si munca celor doua. Echipa a decis sa nu le puna la munca, chiar daca este foarte multa treaba de facut. Toata aceasta discutie a pornit de la Vica, care a anuntat-o pe Doinita ca nu vrea sa mai faca nimic. 

Iulia Vantur a venit pentru a afla oficial pe cine va alege Vica la duel, insa pana la momentul deciziei, Doinita i-a povestit cum s-au descurcat cei doi servitori. De data aceasta, Dan a fost laudat pe buna dreptate pentru munca depusa, iar Vica a fost apreciata pentru  faptul ca nu a facut nimic: “Simt o ironie!”, a spun Cristina.

Voturile fermierilor s-au indreptat catre Corina, iar Cristina s-a autonominalizat, cu toate ca stia ca nu este in niciun pericol: “Trebuie sa merg inainte! Sa ma gandesc foarte mult la Marian si la modul in care isi gestioneaza emotiile!”, a spus Corina. Nu a fost o surpriza pentru nimeni cand Vica a decis ca se va duela cu Corina. 

Invitata speciala adusa de Iulia a venit si le-a invatat pe fete cum sa isi impleteasca parul, iar pe baieti i-a tuns si i-a pregatit de sarbatoare. 

In episodul de sambata, de la 20:30, la PRO TV, telespectatorii vor vedea care sunt ultimile pregatiri inainte de Paste, ce roluri se vor inversa in show, care vor fi probele duelului dintre Vica si Corina, dar si cine va reusi sa iasa invingatoare. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni