• PRO TV
  • Momente de tensiune la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran si Nea Rata s-au certat si si-au facut acuzatii dure

Momente de tensiune la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran si Nea Rata s-au certat si si-au facut acuzatii dure

Momente de tensiune la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran si Nea Rata s-au certat si si-au facut acuzatii dure

Cristina Cioran si Nea Rata au avut un schimb de replici foarte dur, in urma caruia Fermierul Saptamanii a fost la un pas sa renunte si sa plece de la Ferma.

Nemultumit de felul in care au muncit la Ferma si de felul in care au evoluat lucrarile, Nea Rata i-a reprosat Cristinei Cioran ca nu a reusit sa-i faca pe concurenti sa isi indeplineasca sarcinile, asa ca au ramas in urma cu treburile.

Nervoasa si deranjata de acuzele lui Nea Rata, Cristina Cioran si-a varsat nervii pe cei din jur si l-a acuzat pe Nea Rata ca isi bate joc de ea si ca o ia la misto. De furia Corinei nu au scapat nici ceilalti concurenti, mai ales pe cei doi slujitori, pe Corina si Lucian, despre care a spus ca s-au miscat foarte lent.

"Eu nu sunt in masura sa suport toate astea. E treaba voastra ce faceti de acum inainte. Eu nu va mai zic de acum inainte ce sa faceti", a spus Nea Rata. 

"Eu nu mi-am batut joc de nimeni, pe mine ma luati la misto. Voi credeti ca asa traieste un fermier? Sa o credeti voi! Fite!", a continuat acesta.

"Da, fite! Atata putem! Fite! Gata, eu vreau acasa! Nu mai suport bataia asta de joc! Eu imi fac bagajul! A ras de mine!", a fost replica Cristinei Cioran.

"Ala doarme, ala se pregateste de duel, pe ala il doare in cot, pe ala il doare mana. Mi-a ajuns, nu mai pot. Nu e pentru mine, eu vreau fite. Nu mai vreau!", a adaugat aceasta.

Pana la urma lucrurile au revenit cat de cat la normal, iar Cristina Cioran si-a cerut scuze lui Nea Rata. Cu toate acestea, fermierii au fost "pedepsiti" si nu au primit toti argintii pe care i-ar fi meritat pentru munca facuta in aceasta saptamana.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni