• PRO TV
  • Simona Dichiseanu şi-a prezentat iubitul la "Happy Hour"

Simona Dichiseanu şi-a prezentat iubitul la "Happy Hour"

Simona Dichiseanu şi-a prezentat iubitul la "Happy Hour"

După o bine-meritată vacanţă,\"Happy Hour\" a revenit la Pro Tv în forţă: pe 12 ianuarie, de la ora 17.45, Măruţă a reînceput şirul orelor de veselie, dar şi al aMăruţelor.

În prima ediţie din acest an, gazda show-ului s-a întâlnit cu Simona Dichiseanu, care şi-a prezentat iubitul la ”Happy Hour”. După un divorţ cu surle şi trâmbiţe în urma căruia s-a despărţit de Ion Dichiseanu, omul care i-a fost alături mai bine de 20 de ani, fosta doamnă Dichiseanu a vorbit la Pro Tv despre cum a luat viaţa de la capăt alături de un alt bărbat. Telespectatorii ”Happy Hour” au aflat pe 12 ianuarie cine este iubitul Simonei şi cum se bucură cei doi de un nou început.
 

Marilena Niţu a călcat şi ea pragul emisiunii ”Happy Hour” la început de an a interpretat două din piesele cu care speră să îi cucerească pe români şi pe americani deopotrivă. Iar Măruţă a fost mai pregătit ca niciodată cu întrebări iscoditoare pentru toată lumea pentru că deja celebrele aMăruţe nu dispar din peisajul emisiunii de la Pro Tv.
 
Muzica bună a revenit şi ea în casele românilor, pentru că bandul şi cele două Veveriţe s-au întors şi ei din vacanţă cu forţe proaspete. Şi pentru ca tabloul să fie complet, Măruţă a revenit şi pe Internet, la ”Happy AfterHour”: de luni până vineri de la 18:59, nebunia continuă pe Internet, când cea mai tare emisiune de divertisment se ”mută” în online, preţ de câteva minute.
 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni