ß
Chef Victor Melian continua sa schimbe soarta restaurantelor cu probleme din Romania. Episodul din aceasta saptamana il surprinde in Bucuresti, intr-o zona lipsita de vad. Va reusi oare Chef Victor Melian sa schimbe destinul unui afaceri de familie?
Doi oameni harnici care au lucrat cativa ani in Spania s-au intors in Romania in 2014, cu gandul de a-si deschide o afacere de familie pentru a-si putea creste in liniste cele doua fetite. Din pacate, soarta nu le-a zambit, restaurantul fiind intr-o situatie extrem de delicata.
Anul trecut cei doi, Angi si Gabi, au hotarat sa investeasca toate economiile intr-un restaurant cu specific spaniol, situat intr-o zona pustie, sacrificand totul pentru a asigura un viitor celor doi copii. Lipsa clientilor si a unui plan de afaceri au un rezultat catastrofal: falimentul. Afacerea le ocupa tot timpul, cei doi facand sacrificii colosale. Cele doua fetite sunt crescute de bunici, fiind vizitate de parinti extrem de rar.
Pe langa lipsa clientilor, Chef Victor Melian a descoperit o serie de aspecte evidente care fac ca afacerea sa fie aflata pe o panta descendenta. Victor va face tot posibilul sa reimprospateze mersul lucrurilor in restaurantul spaniol, rezolvand problemele sesizate: de la faptul ca Angi este co-proprietar, bucatar si cea care ia deciziile, pana la modul de preparare al unor feluri de mancare.
„Prima problema pe care am observat-o inca de la intrarea pe strada a fost lipsa unei firme luminoase care sa-ti atraga atentia ca in locatia respectiva se afla un restaurant. Numarul foarte mic de clienti nu le permite celor doi sa-si acopere costul investitiei. Am descoperit uluit faptul ca cei doi nu au un plan de afaceri sau cunostinte de marketing, lucru care explica intr-o mare masura situatia restaurantului”, a declarat Chef Victor Melian.
Cu ce solutii si sfaturi practice a venit Chef Victor Melian, vom descoperi maine seara, de la 21:30, numai la PRO TV! Vine CHEFul! este singura emisiune din Romanie care promite sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.
Ai pofta de succes? Vine CHEFul!