Mai sunt cateva zile pana la debutul unui nou show incendiar, numai la PRO TV! Incepand cu 10 martie, Vine CHEFul! promite sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si conceperea meniurilor.
De la lacrimi, la zambete si strangeri de mana
Filmarile sunt in desfasurare, iar Chef Victor Melian, gazda emisiunii, a intalnit feluri de mancare preparate incorect, meniuri prea stufoase, produse care se aflau pe lista de preturi dar nu si in frigiderele restaurantului. Fara sa stea pe ganduri, a pus ordine in meniu, si-a luat tunica de bucatar si a demonstrat cu maiestrie modul de preparare al unor feluri de mancare extrem de simplu de pregatit, dar spectaculoase prin gust si aspect.
„Cel mai complicat lucru este sa faci ceva simplu. Mancare gustoasa, service excelent, o atmosfera placuta, un restaurant primitor si preturi competitive. Impreuna, toate acestea aduc succesul! Simplu, nu-i asa!?”, a declarat Victor.
Fie ca este un business de familie sau pur si simplu o afacere pornita de la o idee indrazneata, fiecare restaurant prezentat in emisiune are o poveste interesanta. Patronii ii vor povesti Chef-ului Victor Melian toate momentele prin care au trecut, de la clipele de glorie cand sala era plina, pana la momentul in care au solicitat ajutorul echipei Vine CHEFul!, coplesiti de problemele cu care se confrunta, si niciunul nu va scapa de observatiile si criticile acestuia. Spiritele se vor incinge in momentul in care preparatele testate de Victor au ingrediente lipsa sau sunt complet gresite din punct de vedere al pregatirii.
Ajutat de o echipa de profesionisti, Chef Victor Melian va reusi sa repuna pe picioare un business in doar patru zile - de la conceperea unui meniu complet nou, special gandit pentru a corespunde specificului restaurantului, la elemente decorative noi sau training in prepararea unor feluri de mancare exceptionale.
PRO TV – Gandeste liber!
Gallery