• PRO TV
  • Daniel Max Dragomir si-a lansat primul clip din cariera

Daniel Max Dragomir si-a lansat primul clip din cariera

Daniel Max Dragomir si-a lansat primul clip din cariera

Daniel Max Dragomir, fost concurent la “Vocea Romaniei”, a lansat aseara primul clip din cariera sa, pentru piesa “Niciodata nu e de ajuns”, compusa chiar de el, impreuna cu colegii sai, din trupa Smashed Mosquito. 

Filmarile, in regia lui Vlad Rosca si Larry Maronese, au durat aproape 24 de ore si au avut loc intr-un cadru de poveste, la o gradinita din Baneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost inconjurat de o multime de jucarii! Mai mult decat atat, in clip apar un robot si o fetita care la numai 8 ani este deja o artista cu potential: face balet si street dance!

“Am ales ca loc de filmare o gradinita, tocmai pentru ca am pornit de la ideea ca fetele sunt greu de multumit inca de mici, iar ca barbat, ca sa reusesti acest lucru, trebuie sa fii robot. Astfel, Erica, fetita din clip, este nemultumita de ce fac eu, insa e foarte fericita cand se joaca cu robotul”, a spus Max. 

Daniel Max Dragomir a participat in primul sezon al emisiunii "Vocea Romaniei" si a fost unul din adversarii de temut in ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", in cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni