Din 22 octombrie, Elena Lasconi intra in competitia "MasterChef – Proba Celebritatii", de la 20.30, la ProTV.
Pasionata de gatit de foarte multi ani, Elena recunoaste ca improvizeaza foarte mult in bucatarie: “Am foarte multe piese de rezistenta. Gatesc cu mare usurinta orice, insa sunt foarte apreciata pentru dulciuri pentru ca sunt putini cei care fac deserturi. Asa ca va dau o reteta extrem de simpla de moelleux au chocolat.”
Moelleux au chocolat
Ingrediente:
250 gr ciocolata neagra
5 oua + 5 galbenusuri
250 gr zahar
125 grame faina
250 gr unt
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu ouale. Ciocolata si untul se topesc la microunde sau bain marie. Se amesteca cele doua compozitii si se incorporeaza faina. Formele de aluminiu se dau la cuptor, la 220 de grade, timp de 8 minute, iar cele de ceramica 10 minute. Important este sa tapetati de doua ori formele cu unt (a doua oara se tapeteaza si cu cacao).
Gallery