• PRO TV
  • Real si Barcelona au jucat meciurile verii la Sport.ro

Real si Barcelona au jucat meciurile verii la Sport.ro

Real si Barcelona au jucat meciurile verii la Sport.ro

Sport.ro a transmis 4 ore de super fotbal - cele mai tari echipe din Europa, Real Madrid si Barcelona, au fost la Sport.ro, miercuri, 19 august, in meciurile de lux ale verii.

Ronaldo si Kaka au aratat ce au mai bun in super meciul impotriva echipei care a terminat pe 6 in Bundesliga, Borussia Dortmund, in direct la Sport.ro. Florin Costea era cat pe ce sa intalneasca starurile Realului – Borussia a oferit in iunie 7 milioane de euro pentru atacantul Craiovei, dar transferul nu s-a concretizat.

Barcelona
a intalnit cea mai noua forta a Europei – miliardarii de la Manchester City au mers pe Camp Nou la prezentarea campioanei Europei. Miza a fost mare – trofeul Joan Gamper, meci transmis de Sport.ro. Steaua a intrat si ea acum 20 de ani in batalia pentru cupa facuta din 800 de grame de argint, pe un suport de peste 10 kg de marmura. Sistemul de joc era diferit pe atunci – in turneu jucau patru echipe, iar Steaua a terminat pe locul 2, inaintea Barcelonei, urmatoarea clasata. Meciul de lux dintre Manchester City si Barcelona a putut fi urmarit si pe net – e meciul 1001 transmis de www.sport.ro, site-ul cu cele mai multe transmisii live si cu cel mai mare continut video din online-ul romanesc.

Super meciurile verii, Borussia Dortmund – Real Madrid si Manchester City – Barcelona au fost la Sport.ro, miercuri, 19 august.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni