De cateva saptamani, Andreea Moldovan pregateste in fiecare miercuri cate o surpriza dulce pentru Catalin Maruta. Ieri, fosta concurenta de la MasterChef a impresionat pe toata lumea cu un tort spectaculos din pepene.
Tort de pepene
"Cumpara un pepene BUN si MARE. Taie capetele si curata-l de coaja, ajungand la forma unui tort si pune-l la rece.
Cat timp sta la frigider, bati 750ml de smantana pana se face frisca, o amesteci cu esenta de vanilie si zahar, dupa gust. Mie personal nu-mi place f dulce, pt ca isi pierde din savoare pepenele. Lasa crema chantily 15-30 min in frigider ca sa poti lucra cu ea mai usor.
In timpul asta, maruntesti 200gr migdale crude, dupa care le pui 2 min intr-o tigaie incinsa, sa se prajeasca.
In alta tigaie pui 150gr zahar la caramelizat si te joci cu el pe o hartie de copt. Ii poti face ce forma doresti. Eu l-am facut cerc, exact cat diamentrul pepenelui.
Scoti pepenele, il imbraci in crema chantily si ii tapetezi marginile cu migdalele prajite.
Eu l-am decorat cu zaharul ars, zmeura si menta" a scris Andreea Moldovan pe pagina sa de Facebook.
Gallery