• PRO TV
  • Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"

Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"

Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

O prietena a Biancai, care o cunoaste pe roscata de pe vremea cand aceasta avea o relatie cu Coco Paun, a povestit cu lux de amanunte cat de mult a avut de suferit Bianca de pe urma relatiei.

"Sunt 13 ani de cand o stiu pe Bianca. Eu am fost alaturi de ea si la spital, am asistat la bataile pe care le-a primit. Cand am cunoscut-o eu, ei erau deja impreuna. Bianca era vanata pe maini si pe picioare, iar eu am incercat sa ma apropii de ea si am fost cele mai bune prietene.  Eram amandoua, povesteam, radeam, el a intrebat-o ceva si ea nu i-a dat atentie. S-a enervat, a luat-o de par, a batut-o, am incercat sa intervin, dar nu m-a lasat. Mi-a spus ca e vina ei ca o bate. Ii punea scobitori in usa sa-si dea seama daca a iesit din casa", a povestit aceasta, in exclusivitate, pentru "Happy Hour".

Fata povesteste ca fostul iubit al Biancai o controla si o teroriza in permanenta pe roscata si ca violenta barbatului izbucnea adeseori din nimic.

"Ii spunea ca o sa plateasca pe cineva sa o taie cu lama pe fata. Bianca a incercat sa rupa relatia de foarte multe ori, dar el nu o lasa, o intreba de cand decide ea pentru ei doi. ea a vrut sa plece si din tara, dar el i-a luat toate actele. Cand i-a rupt piciorul, ea m-a chemat la spital, era in rezerva si m-a chemat pentru ca ii era frica. A venit si el si i-a adus flori, fructe, se comporta ca si cand nu el ar fi bagat-o in spital. Uneori, cand o batea, ii smulgea parul din cap",
a mai povestit femeia, care a dorit sa-si pastreze anonimitatea de frica razbunarii barbatului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni