• PRO TV
  • Scandal din gelozie. Doua rivale s-au incaierat in parc, sub privirile trecatorilor, din cauza unui barbat. Despre cine e vorba

Scandal din gelozie. Doua rivale s-au incaierat in parc, sub privirile trecatorilor, din cauza unui barbat. Despre cine e vorba

Scandal din gelozie. Doua rivale s-au incaierat in parc, sub privirile trecatorilor, din cauza unui barbat. Despre cine e vorba

Au iesit scantei joi seara, intr-un parc din Bucuresti, unde s-au intalnit din greseala doua rivale in dragoste.

Fosta prezentatoare TV Oana Frigescu si Roxana Sarbu (ex-Trident) s-au intalnit intamplator miercuri seara in Parcul Herastrau si totul s-a incheiat la Politie, scrie CANCAN.

Surse judiciare au dezvaluit, in exclusivitate pentru Cancan.ro, ca joi dimineata, Oana Frigescu s-a prezentat la Sectia 2 de Politie si a depus plangere pentru agresiune impotriva Roxanei Sarbu. Aceasta traieste in prezent o poveste de dragoste cu Andrei Badiu, fostul sot al prezentatoarei TV.



Oana si Andrei au divortat in 2011 si, la ultima infatisare, inainte de desfacerea casatoriei, el i-a daruit fostei sotii un buchet de 15 trandafiri albi


Oana Frigescu a povestit politistilor ca Roxana Sarbu ar fi atacat-o chiar in prezenta copilului ei. “Doamna Frigescu sustine ca a fost trasa de mana, de fata cu mai multi martori si ca i-ar fi traumatizat copilul”, a povestit o sursa.

Roxana ex-Trident a venit la “Happy Hour” pentru a explica cum s-a ajuns la tambalau in mijlocul zilei, in fata copiilor. 

Eu nu m-am luat la bataie cu nimeni. Oana, sora ei si cumnatul au inceput sa dea in mine. Nici nu mai stiu cine ma tinea si cine dadea. Au dat cu pumnii, cu picioarele, cu o sacosa. Copilul ei plangea, fetita mea statea mai departe, era cu doua fete mai mari care incercau sa-i distraga atentia”, spune Roxana, care s-a ales cu vanatai pe maini si picioare si cu mana in ghips pentru 2 saptamani. In scandalul din parc nu a intervenit nimeni, insa au fost si cativa martori.

Andrei Badiu a intrat in direct prin telefon si i-a tinut partea iubitei sale, Roxana, si spune ca nu e surprins ca fosta sa sotie a fost in stare de asa ceva. “Am avut un deja-vu. Pana acum m-am abtinut sa fac comentarii. Daca as fi spus adevarul despre fetita mea, as fi ranit fetita”.

Citeste mai multe despre acest scandal pe cancan.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni