• PRO TV
  • Filmul "State de Romania – Student la Sorbona" are premiera pe 27 septembrie la Pro Tv

Filmul "State de Romania – Student la Sorbona" are premiera pe 27 septembrie la Pro Tv

Filmul "State de Romania – Student la Sorbona" are premiera pe 27 septembrie la Pro Tv

State si Flacara Potcovaru interpretati magistral de Gheorghe Visu si Carmen Tanase vin la Pro Tv in lung-metrajul \"State de Romania – Student la Sorbona\", o productie ce va fi difuzata duminica, 27 septembrie, de la ora 20.30.

In luna mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru lung-metrajul “State de Romania –Student la Sorbona”, unde State Potcovaru (Gheorghe Visu), Flacara Potcovaru (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea) si Stiven (Octavian Strunila) sub indrumarea regizorilor Iura Luncasu si Larry Maronese au continuat povestea deja cunoscuta telespectatorilor din productiile “Inima de tigan” si “Regina” difuzate de ACASA TV.

Timp de mai bine de o saptamana, echipa productiei “State de Romania – Student la Sorbona” s-a aflat la Paris unde s-au filmat primele secvente ale lung-metrajului care va fi difuzat duminica, 28 septembrie, ora 20.30, la Pro TV. Locatiile alese au fost pe cat de diverse, pe atat de celebre. State Potcovaru a ajuns asadar pe Rue de Saint-Denis una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp cele mai rau-famate strazi ale Parisului,  Place des Vosges, cea mai veche piata din Paris ce dateaza inca din 1612, gradinile din fata Palatului Elysee, podul Alexandre III, prestigioasa Universitate de la Sorbona,  dar si intr-o locatie mai putin cunoscuta, in fata casei lui Pierre Alexis Dumas, directorul de creatie al celebrei case de moda Hermes.

In filmul artistic “State de Romania – Student la Sorbona”, State si Flacara Potcovaru isi continua aventurile la Paris, in Orasul Luminilor, cu o noua poveste in care neprevazutul joaca un rol important, iar umorul este prezent la fiecare pas. Proaspat student la Sorbona, State Potcovaru a ramas acelasi tigan de traditie. S-a intors la Paris ca Rege al Cersetorilor si este hotarat sa faca ordine printre oamenii lui. Insa o informatie venita din partea unui cersetor il pune pe acesta pe urmele unei fiice despre a carei existenta nu stia nimic. Francoise (Madalina Constantin), fiica necunoscuta, locuieste la Paris si este pe punctul de a se casatori cu un barbat de familie respectabila, fara sa banuiasca originile ei. In incercarea de a o cunoaste, State recurge la cele mai neobisnuite metode de a se apropia de ea, atragand in acest fel si atentia Flacarii, sotia lui, venita special de la Bucuresti ca sa il urmareasca si astfel sa puna capat unei eventuale relatii extraconjugale. Insa o veche amenintare este pe cale sa se intoarca din trecut.

Din distributia filmului “State de Romania – Student la Sorbona” mai fac parte alte nume sonore precum: Doinita Oancea, Octavian Strunila, Nicoleta Luciu, Madalina Constantin, Cabral, Paul Chiributa.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni