• PRO TV
  • O vedeai in fiecare zi, dar a disparut din showbiz. Ce s-a intamplat cu Marina Dina de cand nu mai este asistenta TV

O vedeai in fiecare zi, dar a disparut din showbiz. Ce s-a intamplat cu Marina Dina de cand nu mai este asistenta TV

O vedeai in fiecare zi, dar a disparut din showbiz. Ce s-a intamplat cu Marina Dina de cand nu mai este asistenta TV

"Happy Hour" este si pe Voyo.ro.

Invitata lui Catalin Maruta la "Happy Hour", Marina Dina a povestit cum a decurs viata ei de cand a disparut din televiziune.

"Am fost plecata mult in Italia, la Milano. Am studiat acolo. Am terminat Managementul Modei si al Bunurilor de Lux. Dupa ce am absolvit, o companie mare de bijuterii din Italia mi-a oferit posibilitatea sa fac un internship acolo. Insa nu mi-am permis, asa ca m-am intors in tara", a povestit blonda.

Marina a explicat de ce a ales sa se intoarca in tara, in loc sa isi construiasca o cariera in Italia. "Un internship presupune ca o perioada sa lucrezi fara a fi platit. Poate dura intre trei luni si noua luni, iar eu nu ma puteam baga in asa ceva, nu imi puteam permite", a declarat Marina.

Fosta asistenta TV a povestit cum decurge viata ei in acest moment. "Lucrez acum si am un salariu care imi asigura o viata confortabila. Castig mai mult decat in televiziune", a dezvaluit ea.

Cat despre viata amoroasa: "Sunt singura de ceva vreme si mi-e bine asa. Am mai mult timp de mine, ma rasfat", a declarat aceasta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni