ß
Frumoasa bruneta este gospodina de mica, dupa cum sustine chiar ea. Andreea a povestit ca a invatat sa faca sarmale inca din copilarie, prima ei lectie de gatit petrecandu-se la varsta de 7 ani.
"Am inceput sa gatesc de la 7 ani. Prima data am preparat sarmale alaturi de matusa. Mai mult ma jucam in compozitie, tot atunci am invatat sa le si impachetez. Tin minte ca era iarna, iar matusa mea ma pacalea sa ma joc acolo, pe cand eu faceam toata treaba", a povestit Andreea Mantea, potrivit csid.ro.
In schimb, Victor Slav este foarte priceput la prepararea mesei de dimineata.
"Micul dejun e un mic ritual pe care imi place sa-l respect si sa-l fac in tihna, daca am timp, desigur. Atunci cand nu sunt pe fuga, imi place sa-mi gatesc un mic dejun consistent: o omleta cu sunca, un pahar cu lapte, fructe. Insa chiar si atunci cand sunt foarte grabit incerc sa nu sar peste micul dejun si aleg cereale cu miere, banane si lapte, o combinatie proprie absolut delicioasa", a marturisit el.
"Desi nu am prea mult timp pentru gatit, atunci cand o fac ma simt foarte bine si prepar diverse retete cu drag. Imi place mult sa improvizez in bucatarie si de obicei prepar de la sandwich-uri, omleta cu legume si carne, pana la spaghete si pui cu smantana, care imi iese excelent si care nu e atat de complicat pe cat pare", a adaugat prezentatorul rubricii meteo de la ProTV.
Gallery