• PRO TV
  • Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie suprizele noului sezon "Dansez pentru tine"

Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie suprizele noului sezon "Dansez pentru tine"

Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie suprizele noului sezon "Dansez pentru tine"

Stefan Banica si Iulia Vantur vor intra cu emotie in noua aventura \"Dansez pentru tine\", mai ales ca in competitie vor fi nu numai perechi, ci si visuri importante ale unor oameni valorosi si respectati, eroi in familia lor.

 “In fiecare sezon incercam sa ii surprindem pe telespectatorii nostri, sa le oferim mereu ceva nou, interesant, spectaculos, in semn de apreciere si multumire pentru ca ne sunt alaturi in implinirea visurilor. Tot in semn de apreciere, sezonul acesta concurentii vor lupta pentru persoanele in fata carora spun "Jos palaria!", persoane care le-au influentat viata, oameni simpli, dar cei mai importanti pentru ei.”, a declarat Iulia Vantur despre noul sezon al emisiunii care a schimbat destine.

Gazdele emisiunii au participat la  sedinta foto speciala pentru noul sezon "Dansez pentru tine" . Fotografiile au  fost facute intr-un hotel minunat de cinci stele in apropierea Parcului Carol, iar atmosfera a fost una de vis.

Cu aceasta ocazie, Iulia Vantur si Stefan Banica au acordat interviuri special pentru www.protv.ro in care dezvaluie surprizele sezonului opt al emisiunii "Dansez pentru tine".

Click AICI pentru a le vedea!  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni