• PRO TV
  • Florin Vasilica ii aduce noi acuzatii mamei sale.  Ce ii reproseaza cantaretul acesteia

Florin Vasilica ii aduce noi acuzatii mamei sale.  Ce ii reproseaza cantaretul acesteia

Florin Vasilica ii aduce noi acuzatii mamei sale.  Ce ii reproseaza cantaretul acesteia

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Florin Vasilica isi acuza mama ca i-a luat partea din mostenirea lasata de tatal sau, cantaretul de muzica populara Liviu Vasilica. Artistul s-a stins din viata la 54 de ani, in anul 2004.  Moartea sa nu a unit familia lui Liviu Vasilica, ci dimpotriva, rudele sale au inceput sa se certe pe drepturile autor, iar fiul sau, Florin Vasilica, isi acuza sora si mama ca nu ii ofera partea sa din drepturi.

 
Liviu Vasilica
nu a apucat sa isi finalizeze piesele pe care le avea in lucru, iar fiul sau, Florin, i-a cerut mamei sale ca drepturile de autor pentru aceste piese sa fie trecute pe numele sau pentru a le putea termina.

"Orice mi-ar face mama mea, ramane mama mea"
, a declarat Florin. Cantaretul sustine ca ar putea intra in posesia acelor drepturi daca si-ar da mama in judecata, lucru pe care  nu doreste sa il faca vreodata.  Florin a declarat ca nu vrea sa aiba parte un scandal la fel de mare ca cel din cazul Ion Dolanescu: "Eu nu vreau sa imi intru in drepturi prin judecata", a afirmat el.


Florin nu vrea ca tatal sau sa fie uitat, el declarand ca acesta este motivul pentru care s-a apucat de cantat. Nuti, verisoaralui Liviu Vasilica, a vorbit despre artist si a declarat ca mama lui Florin ar fi trebuit sa vina la nunta si sa il sustina pe fiul sau.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni