• PRO TV
  • Mica de la Abracadabra s-a stins din viata, dupa ce fusese internata in stare critica

Mica de la Abracadabra s-a stins din viata, dupa ce fusese internata in stare critica

Mica de la Abracadabra s-a stins din viata, dupa ce fusese internata in stare critica

Michaela Niculescu sau Mica de la Abracadabra, cum o stie toata lumea, a murit in aceasta dupa-amiaza, in spital, informeaza www.stirileprotv.ro.

Apropiatii sperau la o minune dupa ce tanara s-a trezit din coma pentru putin timp. Trupul ei nu a mai rezistat, insa, bolii care o macina.

"Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani", a declarat pentru Mediafax managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban.

Medicii nu i-au dat multe sanse de supravietuire intrucat ciroza de care suferea era deja avansata si nu se mai punea problema unui transplant.

La inceputul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''.

"A deschis ochii, insa starea ei este critica in continuare! Nu mai este intubata, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie sa adoarma! In cele 48 de ore de coma a uitat sa respire. Am vorbit cu asistentele sa mearga des la ea, sa verifice daca este totul in regula! In acest moment, Mica nu poate vorbi. Emite doar cateva sunete, dar intelege tot! Mi-a facut semn ca vrea sa scuipe si i-am dus tavita... A scuipat sange din stomacelul ei...", povestea tatal ei.

"Isi revenise, iar cand deschidea ochisorii aia albastri o pupam, ii pupam si picioarele. Veneam la ea si pe la 12 noaptea ca sa-i aduc de mancare. Il intrebam pe puiutul meu ce vrea sa mance si tata gatea. Si cand credeam ca e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav", le-a marturisit miercuri Toni Niculescu celor veniti s-o imbratiseze pe Mica, fara sa stie ca aceasta a fost si ultima oara. "Ati vazut cate aparate sunt pe langa ea? Degeaba", mai remarca el cu durere. 

Fara sa-si imagineze ca va fi ultima oara cand va discuta cu ea, tatal printesei blonde a mangaiat-o pe cap si i-a spus: "Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate".

Citeste mai multe pe Cancan.ro.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Si tocmai asta ar fi fost pacatul ei: munca titanica si orele putine de odihna si-ar fi pus amprenta pe santatatea tinerei.

La inceputul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''.

De altfel, a fost si primul moment in care a recunoscut ca are o problema grava. In rest, desi Mica ar fi stiut de un an ca o boala necrutatoare ii macina ficatul, si-a dus povara in tacere, cu zambetul pe buze. Nu s-a plans nimanui. Nici prietenilor apropiati, nici parintilor, devastati de drama prin care trece copila lor.

"Cred ca a avut incredere in tineretea ei, cum au incredere toti tinerii din pacate. Nu e usor sa muncesti 12 ore pe zi, de Craciun, de... Zic: "Taticule, de ce nu mi-ai spus?' si ea evita. Si atunci nu am vrut sa o cert, nu poti sa certi un om bolnav,
nu mai stiu ce sa mai zic, daca ma poate ajuta cineva cu ceva. Nu mai reusesc sa imi gasesc cuvintele... Nu mai reusesc sa-mi gasesc cuvintele
", a spus Toni Niculescu, tatal Michaelei.

La fel de bulversati au fost si colegii ei de la Abracadabra. N-au tinut mereu legatura, dar nu si-au facut griji pentru ca si-au imaginat ca este la studii in strainatate sau ca isi dedica timpul liber trupei pe care avea in plan sa o infiinteze.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni