• PRO TV
  • Andreea Tonciu s-a impacat iar cu Mitea dupa ce a jurat ca nu se mai intoarce la el. Ce a facut-o sa nu poata sta departe de Nicky

Andreea Tonciu s-a impacat iar cu Mitea dupa ce a jurat ca nu se mai intoarce la el. Ce a facut-o sa nu poata sta departe de Nicky

Andreea Tonciu s-a impacat iar cu Mitea dupa ce a jurat ca nu se mai intoarce la el. Ce a facut-o sa nu poata sta departe de Nicky

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Dupa ce a declarat ca nu mai este impreuna cu Mitea pentru ca nu il mai iubeste, Andreea Tonciu se pare ca tot in bratele fotbalistului ajunge.

Bruneta a declarat saptamana trecuta la "Happy Hour": "Noi nu ne-am certat, pur si simplu relatia noastra se racise. Eu nu-l mai iubesc. Pur si simplu sentimentele noastre se racisera si de-asta am facut primul pas, sa cunosc un alt baiat. Dar nu a fost deocamdata nimic cu Andrei, el doar a fost alaturi de mine".

Cu toate acestea, Andreea Tonciu nu poate sta prea mult timp departe de Mitea, asa ca dupa o despartire scurta, cei doi, cum era de asteptat, s-au impacat.

Invitata la "Happy Hour", Andreea Tonciu vorbit despre impacarea cu Nicky Mitea si a recunoscut ca oamenii ar putea rade de ea dupa ce au vazut cat de repede se razgandeste: "Ce pot sa spuna, ca sunt o femeie dusa. "

"Ne-am impacat vineri. Mi-a facut o surpriza: mi-a trimis un buchet de flori si un martisor, o inimioara. Saptamana trecuta am zis ceva, saptamana asta spun altceva", a declarat Andreea Tonciu.



Intrebara de ce a vrut sa se desparta de Nicky, Andreea a raspuns: "Stiu, dar ce sa fac, asa e dragostea. Eu am vrut sa ma razbun, stiu ca razbunarea este arma prostului. Nu sunt o fata care sa stau cu un baiat pentru bani, cei care ma cunosc stiu cum sunt. Mama nu mai zice nimic, nu a mai comentat nimic".

Ea a tinut sa ii faca si o declaratie de dragoste iubitului ei: "La 6 fara 10, astazi, 4 martie, il iubesc pe Nicky. Nu stiu de ce apar la televizor de fiecare data cand ma cert cu Nicky. Te iubesc si de-abia astept sa vin acasa."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni