• PRO TV
  • Liviu Varciu si Adelina Pestritu, din nou impreuna. Au plecat amandoi acasa si au plans de fericire cand s-au sarutat

Liviu Varciu si Adelina Pestritu, din nou impreuna. Au plecat amandoi acasa si au plans de fericire cand s-au sarutat

Liviu Varciu si Adelina Pestritu, din nou impreuna. Au plecat amandoi acasa si au plans de fericire cand s-au sarutat

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

In weekend a avut loc botezul fetitei lui Pepe, Maria. Nasi i-au fost Andra si Catalin Maruta care nu au scapat-o din ochi o clipa pe micuta lor fina.

Printre invitatii la petrecerea de botez s-au numarat si Cristian Popescu Piedone care a venit insotit de sotia sa, Oana Roman, Daniel Lazar, fost concurent de la "Vocea Romaniei", dar si Liviu Varciu si Adelina Pestritu.

Cei doi au reluat relatia weekend-ul acesta. Fostii soti au dat nas in nas la botezul fetitei lui Pepe. Intalnirea s-a soldat cu o reindragosteala instantanee.

Desi, initial, au mustacit complice la intrebarile ziaristilor, in timpul petrecerii Varciu si Adelina au fost nedezlipiti. Muzica lui Valentin Dinu, finalistul din primul sezon "Romanii au talent" i-a vrajit pe cei doi: au dansat, s-au imbratisat si s-au sarutat cat a fost petrecerea de lunga.

Tatal lui Pepe sustine ca el este cel care i-a impacat.

"Copiii astia sunt facuti unul pentru altul si ei n-au stiut. Eu l-am prins pe Liviu si i-am zis: 'Cand iti dai seama ca iubesti o femeie?' Cand o lasi. Apoi daca vezi cum mori in fiecare zi putin cate putin, inseamna ca o iubesti. Am vazut-o pe Adelina cum se topea in bratele lui. Cu Adelina nu mi-am permis sa vorbesc", a spus tatal lui Pepe.

"Cat de fericit ai fost tu la nunta? Amplifica cu 200% si afla ca asa de fericit sunt eu", a declarat la randul lui Liviu Varciu cand s-a urcat in masina cu Adelina.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni