• PRO TV
  • Oscar Pistorius, atletul fara picioare care a scris istorie la Jocurile Olimpice, acuzat ca si-a impuscat iubita

Oscar Pistorius, atletul fara picioare care a scris istorie la Jocurile Olimpice, acuzat ca si-a impuscat iubita

Oscar Pistorius, atletul fara picioare care a scris istorie la Jocurile Olimpice, acuzat ca si-a impuscat iubita

Sud-africanul Oscar Pistorius, primul atlet paralimpic participant la Jocurile Olimpice, vara trecuta, la Londra, si-a impuscat mortal prietena, joi dimineata, in locuinta lui din Pretoria, posibil din greseala, informeaza cotidianul Beel.

Sportivul ar fi confundat-o cu un hot, dar imprejurarile producerii incidentului sunt inca neclare.

Editia online a publicatiei de limba afrikaans a notat o declaratie a unei politiste, Sarah Mcira, care a precizat ca prietena lui Pistorius a fost lovita de gloante la cap si la brat, decedand pe loc.

Un purtator de cuvant al politiei a confirmat incidentul, dar nu a oferit identitatea persoanelor. "Un barbat de 26 de ani a fost condus in arest pentru ca ar fi impuscat o femeie", a declarat Katlego Mogale, care a adaugat ca barbatul va comparea in cursul zilei in fata unui tribunal din Pretoria.

Victima, in varsta de 30 de ani, a fost atinsa de patru gloante si a decedat pe loc, a adaugat reprezentantul politiei. "Primele cercetari au relevat ca persoana decedat ar fi prietena acuzatului", a mai spus Katlego Mogale.

Femeia ucisa in locuinta atletului Oscar Pistorius este Reeva Steenkamp, in varsta de 30 de ani, un fost top-model sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud, informeaza iol.co.za.

Ca o ironie amara, ultimul mesaj al Reevai de pe internet a fost scris miercuri, cand tanara si-a intrebat fanii pe Twitter: "Voi ce surprize pregatiti de Ziua Indragostitilor?".
 

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni