• PRO TV
  • Dinamo s-a batut cu Otelul pentru un loc in sferturile Cupei Romaniei

Dinamo s-a batut cu Otelul pentru un loc in sferturile Cupei Romaniei

Dinamo s-a batut cu Otelul pentru un loc in sferturile Cupei Romaniei

La Pro TV si Sport.ro a fost saptamana Cupei Romaniei Timisoareana. Dupa ce marti, Brasovul lui Lacatus a invins campioana Urziceni, iar miercuri Steaua s-a batut cu Bistrita pentru un loc in sferturi a urmat ca joi, 29 octombrie, sa se stabileasca ultimele echipe care trec de optimi.

Vezi aici cum a fost eliminata Steaua din Cupa Romaniei Timisoareana.

Cu gandul la Liga, dinamovistii vor sa isi asigure participarea in Europa - cel mai scurt drum e Cupa Romaniei Timisoreana. Daca vor castiga trofeul, dinamovistii vor juca la anul direct in play-off-ul Europa League, la fel ca CFR Cluj in acest an. Dupa victoria, 5-0 cu Zlatna in saisprezecimi, Dinamo s-a bateutcu Otelul lui Dorinel, cu care are amintiri neplacute din campionat. Dinamo - Otelul a fost in direct la PRO TV, joi, 29 octombrie, de la 20:15.

Si rapidistii s-au inscris in lupta pentru Cupa Romaniei - oamenii lui Hizo anunta ca vor sa puna mana pe trofeu. Rapidul a jucat in optimile Cupei Romaniei Timisoreana cu International Pitesti in aceeasi zi, de la 18:15. in direct la Sport.ro.

Singura echipa din B ajunsa in optimile Cupei Romaniei Timisoareana, Gaz Metan CFR Craiova, isi face si ea planurile pentru sferturi - vrea sa joace cu Dinamo, cu o conditie insa - sa ajunga si Dinamo acolo. Gaz Metan Craiova - CFR Cluj e in direct pe Sport.ro, joi, de la ora 16.00.

Toate meciurile din Cupa Romaniei Timisoreana se vad si pe internet, live si gratuit, pe site-ul www.sport.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni