• PRO TV
  • Fiica lui David Hasselhoff ar putea ajunge la inchisoare. De ce este acuzata blondina de 20 de ani

Fiica lui David Hasselhoff ar putea ajunge la inchisoare. De ce este acuzata blondina de 20 de ani

Fiica lui David Hasselhoff ar putea ajunge la inchisoare. De ce este acuzata blondina de 20 de ani

Hayley Hasselhoff ar putea face sase luni de inchisoare, dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Chiar daca nu are inca varsta legala in SUA pentru a consuma alcool, Hayley Hasselhoff a facut asta. Mai mult decat atat, s-a si urcat la volan dupa aceea, motiv pentru care ar putea petrece sase luni dupa gratii, scrie Radar Online.

Ea a fost oprita pe dreapta de politisti in luna ianuarie in Los Angeles si retinuta imediat.

"Hayley va contesta acuzatiile", a declarat o persoana apropiata tinerei, potrivit sursei citate.



Tatal fetei, David Hasselhoff, a avut el insusi probleme cu alcoolul, ceea ce a apropiat-o pe Hayley de sora ei, Taylor-Ann.

Cele doua au filmat in 2007 un clip in care David Hasselhoff incerca sa manance un hamburger, in stare de ebrietate. Filmarea a fost apoi facuta publica, in incercarea celor doua de a-l face pe tatal lor sa constientizeze ca este alcoolic.

"Cel mai bun lucru dupa acest clip a fost faptul ca am renuntat la alcool de dragul copiilor mei", spunea actorul dupa ce a reusit sa scape de problema alcoolismului.

David Hasselhoff , 60 de ani, starul serialelor "Baywatch" si "Knight Rider", e indragostit nebuneste de Hayley Roberts, o frumoasa blonda, in varsta de 32 de ani.

In urma cu 18 luni, ea i-a cerut un autograf, iar el i-a cerut numarul de telefon. De atunci, actorul, cunoscut din serialul "Baywatch", a cerut-o de sotie de trei ori pe Hayley, deocamdata fara rezultat.

Cei doi au avut o escapada romantica pe insula privata Necker , detinuta de miliardarul Richard Branson.



Blondina, care inainte sa-l cunoasca pe Hasselhoff, lucra ca vanzatoare intr-un magazin, s-a distrat de minune in vacanta si nu a uitat sa posteze fotografii cu ea in costum de baie, pe contul de Twitter.



David Hasselhoff a fost casatorit de doua ori - cu Catherine Hickland, intre 1984 si 1989, si cu Pamela Bach, intre anii 1989-2006. Cariera lui Hasselhoff a inceput cu un rol in serialul "Tanar si nelinistit", pe care l-a jucat in perioada 1975 - 1982. in 1990, el si-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat de "Crazy for You" (1991) si "Miracle of Love" (1995).

Hasselhoff a revenit in lumea cinematografiei ca actor si producator al "Baywatch - Echipa de interventie", care l-a facut celebru in intreaga lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni