• PRO TV
  • I s-a spus ca trebuie sa tina un regim alimentar strict, altfel va muri intr-un an. "Happy Hour" a ajutat-o sa faca primii pasi spre o viata normala

I s-a spus ca trebuie sa tina un regim alimentar strict, altfel va muri intr-un an. "Happy Hour" a ajutat-o sa faca primii pasi spre o viata normala

I s-a spus ca trebuie sa tina un regim alimentar strict, altfel va muri intr-un an. "Happy Hour" a ajutat-o sa faca primii pasi spre o viata normala

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

Cea mai grasa femeie din Romania vrea o noua sansa la viata.

Mariana Buica are 25 de ani si cantareste 230 de kilograme. Femeia i-a cerut ajutorul lui Maruta si a povestit cum a ajuns la o asemenea greutate si cu ce probleme de sanatate se confrunta.

Mariana locuieste impreuna cu parintii si fratii sai, in casa parinteasca. Desi a trecut prin momente de disperare, Mariana viseaza astazi la un viitor, la o familie si un copil.

"Am avut un iubit, dar ne-am despartit poate tot din cauza greutatii. Mi-era rusine de corpul meu, ma gandeam 'Doamne, de ce o sta cu mine'. As vrea sa am si eu un prieten, poate cu ajutorul operatiei o sa reusesc sa am si eu pe cineva", a povestit Mariana la "Happy Hour".

Ea a declarat ca au existat momente cand si-a pierdut speranta, de fiecare data cand se ducea la doctor, medicii ii spuneau mamei sale ca fara un regim alimentar Mariana ar putea muri intr-un an.

"Happy Hour" a dus-o pe Mariana la clinica unde a fost operat si Marius Gavrila pentru mai multe teste. Ea urmeaza ca timp de doua saptamani sa tina un regim alimentar, iar dupa aceea sa faca o operatie de micsorare a stomacului. In decursul unui an dupa operatie, femeia ar trebui sa ajunga la o greutate aproape normala.

La varsta de 7 ani a ajuns pentru prima data in spital cand i s-a spus ca este putin cam "durdulie". Mariana a declarat ca a abandonat scoala, pentru ca si-a petrecut mult timp prin spitale si pentru ca elevii din clasa o batjocoreau. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni