• PRO TV
  • Cronica unui divort controversat. Ce spun turistii romani cazati in acelasi hotel cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr.:

Cronica unui divort controversat. Ce spun turistii romani cazati in acelasi hotel cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr.:

Cronica unui divort controversat. Ce spun turistii romani cazati in acelasi hotel cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr.:

Inainte de a posta pe Facebook mesajul ca se despart dupa 7 ani de casnicie, Andreea Marin si Stefan Banica au plecat intr-o discretie absoluta in vacanta in Dubai.

Un turist roman, cazat in acelasi hotel ca si ei, sustine ca ambii se comporta normal si par zambitori si relaxati, in asa fel incat i-a trecut prin minte ca divortul lor ar putea fi doar o gluma. Iata declaratiile sale mai jos:







Wilmark, bun prieten cu Stefan Banica, si jurnalista Evelyn Badea, au fost invitati la Happy Hour pentru a discuta despre despartirea momentului. Si doamna Bamboi a intrat in legatura in emisiune, chiar din Norvegia, pentru a-si spune parerea.

"Pe Stefan l-am considerat tot timpul un domn, un cavaler, o vedeta in adevaratul sens al cuvantului", a declarat Wilmark, in timp ce Evelyn a spus ca ea crede ca nimeni nu a lasat pe nimeni in aceasta relatie si ca a fost o decizie de comun acord din partea a doi oameni discreti, care stiu sa treaca prin viata cu eleganta.

Emisiunea e disponibila integral pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni