• PRO TV
  • "Comoara din spatele cartilor 2" si "Scorpionul rosu - Riposta", AZI la ProTV

"Comoara din spatele cartilor 2" si "Scorpionul rosu - Riposta", AZI la ProTV

"Comoara din spatele cartilor 2" si "Scorpionul rosu - Riposta", AZI la ProTV

In aceasta seara la ProTV:

20:30 - "Comoara din spatele cartilor 2"

Fynn Carsen (Noah Wyle), bibliotecarul si aventurierul care are in grija secretele pastrate in cea mai misterioasa biblioteca din lume, are o noua misiune. De aceasta data, urmand indiciile unei harti secrete, Carsen trebuie sa porneasca intr-o calatorie spre legendarele mine ale lui Solomon, locul unde este ascunsa celebra carte a regelui antic.

Impreuna cu profesorul Emily Davenport, Carsen trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea cautatorilor de comori, care au acelasi scop ca bibliotecarul. Aceasta misiune are un caracter aparte pentru Carsen, care descopera ca intre familia sa si secretele minelor lui Solomon au existat, pe vremuri, vechi legaturi.

22:30 - "Scorpionul rosu - Riposta"


Dolph Lundgren interpreteaza genial rolul agentului KGB rus Nikolai care a fost trimis in Africa cu un scop precis: sa ucida un revolutionar anti-comunist de culoare. Misiunea devine mult mai complexa decat parea initial.

Curajos si strateg, Nikolai, marcat cu un tatuaj pe piept care simbolizeaza un scorpion rosu, devine aparatorul localnicilor. Astfel, el se aliaza cu acestia si impreuna lupta impotriva cubanezilor si a sovieticilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni