• PRO TV
  • Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, se relanseaza in muzica. Ascult-o cantand la "Happy Hour"

Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, se relanseaza in muzica. Ascult-o cantand la "Happy Hour"

Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, se relanseaza in muzica. Ascult-o cantand la "Happy Hour"

Silvia Chifiriuc, cum este cunoscuta in industria muzicala sau Silvia Roman, cum este cunoscuta in presa mondena dupa ce s-a casatorit cu fostul premier Petre Roman a decis sa se relanseze in muzica.

"Eu imi doream sa fac ceva, pentru ca sunt un om foarte activ", a marturisit Silvia Roman. "Am spus ca in momentul in care Petrus va merge la gradinita voi avea timp sa ma ocup si de muzica", a adaugat ea.

Actuala doamna Roman a facut marturisiri si despre motivele care au tinut-o departe de presa. "S-au spus multe neadevaruri care ne-au deranjat pe mine si pe familia mea. Petre este un om in toata firea, nu un om la 20-30 de ani. Nu eu am determinat ruptura. Eu cautam linistea, pe cineva care sa fie sufletul meu pereche. Asa a fost sa fie, de la Dumnezeu", afirma ea.

Acum, familia Roman este cat se poate de fericita si de implinita, iar cei doi soti nu exclud posibilitatea ca in viitor sa mai aiba un copil. "Ne mai gandim la o surioara sau un fratior pentru Petrus", a dezvaluit Silvia Roman.

Cat despre planurile de sarbatori: "Petrecem Craciunul si Revelionul in familie, cu prietenii. Nu plecam din tara", a spus Silvia Roman.

Ea a cantat la "Happy Hour" piesa "Ai aparut de nicaieri":



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni